loader-img
loader-img-2
انتشارات قرآن و اهل بیت نبوت ع انتشارات قرآن و اهل بیت نبوت ع

ارتقای ظرفیت دینداری

5 / 5
like like
like like


1. جلسات تبیین مباحث کتاب ارتقای ظرفیت دینداری 
(روی متن فوق کلیک کنید تا وارد صفحه مربوطه شوید)

2. چکیده کتاب:
بسیار زیباست هنگامی که درباره موضوعی مورد نیاز یا پرسشی، منظومه‌ای مشخص و منسجم از موضوع‌ها را در یک سوره می‌توان دید. در این صورت هم به اهمیت آن پرسش پی می‌بریم هم آن سوره برایمان ویژه می‌شود و هم رهنمودهای سوره به صورت زنجیره‌ای از باورها و عمل‌ها قابل توصیه می‌گردد. این کتاب، یکی از کتاب‌هایی است که با همین منطق به نگارش درآمده‌اند. کتاب پیش رو سوره مبارکه مائده را با موضوع دین مطالعه کرده و در پرتو آن به مساله مهم چگونگی گسترش دینداری و ارتقای آن پرداخته و سپس پاسخ این مساله را به صورت کوتاه در دو گام ارائه می‌دهد. نخست باید رویکرد خود درباره دین و دینداری را اصلاح کرد تا گمان نشود که دین و دینداری، چیزی خارج از همین زندگی معمولی و عینی است. در این صورت فهمیده می‌شود با گریز از پایبندی به دین خدا، ناگزیر به دینی دیگر- آگاهانه یا ناآگاهانه- پایبندی ایجاد می‌شود. در گام دوم راه گسترش دین، احیا و ارتقای ظرفیت های دینداری در زندگی فردی و اجتماعی است که با آن داخل شدن انسان ها در دین خدا و داخل شدن دین خدا در گستره زندگی، نه تنها امر سخت و بعیدی نخواهد بود بلکه به صورت حداکثری محقق خواهد شد.

3. معرفی کتاب:

مومنان برای این که انگیزه دینداری را در همه مردم برانگیخته کنند باید با یادآوری منافع دینداری، فرآیند تحقق آن را نیز برای دیگران آسان تر کنند. این وظیفه یعنی « آسان سازی دینداری» و « هزینه دارکردن بی دینی» یکی از مهمترین وظایف مومنان به حساب می آید که سوره مبارکه « مائده» آن را با بیان هایی مانند تعاون در برّ و تقوا یا ادای میثاق نیز مطرح کرده است. کتاب « ارتقای ظرفیت دینداری» به این مهم می پردازد.

کتاب حاضر، سوره مبارکه مائده را با موضوع دین مطالعه کرده و در پرتو آن، به مسئله مهم چگونگی گسترش دینداری و ارتقای آن پرداخته و سپس پاسخ این مسئله را به صورت کوتاه در دو گام ارائه می دهد: نخست باید رویکرد خود درباره دین و دینداری را اصلاح کرد تا گمان نشود که دین و دینداری، چیزی خارج از همین زندگی معمولی و عینی است. در این صورت فهمیده می شود با گریز از پایبندی به دین خدا، ناگزیر به دینی دیگر- آگاهانه یا ناآگاهانه- پایبندی ایجاد می شود؛ در گام دوم، راه گسترش دین، احیا و ارتقای ظرفیت های دینداری در زندگی فردی و اجتماعی است که با آن، داخل شدن انسان ها در دین خدا و داخل شدن دین خدا در گستره زندگی، نه تنها امرسخت و بعیدی نخواهد بود بلکه به صورت حداکثری محقق خواهد شد.

کتاب « ارتقای ظرفیت دینداری» در سه فصل با عناوین « دین، جریانی پویا در زندگی» ، « ظرفیت زندگی برای افزایش دینداری» و « ظرفیت دین برای عمق یافتن در زندگی» نگارش شده است.


ثبت دیدگاه


دیدگاه کاربران

اولین کسی باشید که دیدگاهی برای "ارتقای ظرفیت دینداری" می نویسد
طراحی فروشگاه اینترنتی توسط آلماتک