loader-img
loader-img-2
انتشارات قرآن و اهل بیت نبوت ع انتشارات قرآن و اهل بیت نبوت ع

با من بازی کنید بازی‌هایی برای پرورش خلاقیت والدین

5 / 5
like like
like like

نسخه های دیگر کتاب

گاهی اوقات خوب است از چشم کودکان به دنیا نگاه کنیم. قدری خم شویم و قدمان را به قامت کوتاه و نازک کودکانه شان نزدیک کنیم و صورت مان را موازی قرص ماه شان بچرخانیم تا بتوانند ما را درست ببینند.
وقتی ما پدر یا مادر هستیم کودکان ما مهم ترین رحمت خدا بر ما هستند و خدای مهربان ما در واقع بنده های عزیزش را به ما سپرده است. پس خوب است با بنده های خدا مانند بنده های خدا باشیم.
اگر بتوانیم از دریچه چشمان کودک به دنیا بنگریم دنیا را جایی می بینیم برای دیدن، شنیدن و آموختن، برای آزمودن، آموختن و رها کردن، برای تجربه کردن و تجربه کردن تا شکل گرفتن و اگر بتوانیم به حقیقت از دریچه قلب یک کودک به دنیا بنگریم می فهمیم هدفش بندگی است و برای این هدف سراغ هر چیزی می رود تا بیاموزد، تا بداند، تا فراگیرد، تا بیاندوزد. چون می داند بنده خدا باید کامل باشد. باید هر آنچه برای رشدش لازم است بداند. پس چون جستجوگری کوچک قدم در راه کشف می نهد تا کوله بارش را از ابزار و ادوات بندگی پر کند. پس خوب است در بستن این کوله بار به او کمک کنیم.
و کودک این توشه را با بازی کردن پر می کند و از آنجا که به هدایت خالقش قدم در مسیر می نهد، بیش از هر کسی می داند که بهترین بازی برای او بازی هایی است که در آن آموزگار و هدایت گری از سوی خدا داشته باشد. برای همین است که دور والدینش طواف می کند تا با او همراه شوند تا در گزینش نیکی ها و قرار دادن آنها در کوله بارش مانند چشمان او باشند. پس خوب است که با او هم بازی شویم و قدری قد کوتاه کنیم و صورت مان را موازی صورت شان قرار دهیم و از پشت چشمان آنها دنیا را ببینیم تا باری از طیبات برایشان فراهم کنیم. طیباتی در دیدن، طیباتی در شنیدن، طیباتی در ذائقه، طیباتی در بوییدن، طیباتی در لمس کردن، طیباتی در پوییدن، طیباتی در احساس کردن و طیباتی در زبان گشودن.

کتاب حاضر با هدف ارائه الگوها و مدل‌هایی از انواع بازی برای پرورش خلاقیت والدین و مربیان نگاشته شده است. بنابراین با مطالعه این کتاب انتظار می‌رود خوانندگان محترم بتوانند با توجه به امکانات موجود خود و با درنظر داشتن میل و ذائقهٔ فرزند یا فرزندان خود، انواعی از بازی را طراحی کنند و آموزش‌های لازم این سنین را از این طریق انتقال دهند.

والدین یا مربیانی که به دنبال اثرگذاری بیشتر بر کودکاند باید بدانند اصلیترین شرط اثرگذاری، ایجاد ارتباط عاطفی با کودک و بر پایه اعتماد است. برای رسیدن به این هدف، هر والد و مراقبی باید نهایت خالقیت خود را به کارگیرد تا با کودک ارتباط مناسب و مطلوبی برقرار کند. بازی از مهمترین ابزارهای آموزش در این سنین است و از آنجا که مطلوب کودکان است میتواند برای آموزش انواع مفاهیم مورد استفاده قرار بگیرد. نکته مهم اینجاست که والدین نباید تصور کنند هر نوع بازی را با هر کودکی میتوانند انجام دهند و در انتخاب بازی‌ها باید:

  • ذائقه فرزند خود را در نظر بگیرند و براساس آن با او بازی کنند. میل و رغبت کودک به بازی از همه چیز مهمتر است.
  • در طراحی انواع بازی برای فرزند خود خالقیت به خرج دهند؛ شاید برخی کودکان به بازیهایی گرایش داشته باشند که عدهای دیگر اصال دوست ندارند. بنابراین ممکن است والدین یک بازی را خالقانه فقط مختص فرزند خود طراحی کنند.
  • بازی را وسیله‌ای برای ارتباط‌گیری بهتر با فرزند خود بدانند و آن را هدف اصلی قرار ندهند.

در این سنین ظهور ولایت والدین و پر رنگ شدن نقش ولی اهمیت دارد بنابراین هدف از بازی بیش از هر چیز دیگر، فعال بودن والدین و اثرگذاری و ارتباط با کودک است.

کتاب حاضر با هدف ارائه الگوها و مدل‌هایی از انواع بازی برای پرورش خالقیت والدین و مربیان نگاشته شده است. بنابراین با مطالعه این کتاب انتظار می‌رود خوانندگان محترم بتوانند با توجه به امکانات موجود خود و با درنظر داشتن میل و ذائقه فرزند یا فرزندان خود، انواعی از بازی را طراحی کنند و آموزش‌های الزام این سنین را از این طریق انتقال دهند.

این کتاب، شامل یک مقدمه و چهار فصل است؛ این فصول، بازیهای حسی، بازیهای گفتاری، بازیهای حرکتی و بازیهای گرایشی را شامل می‌شوند. برای هر بازی سه مولفه مهم گروه سنی، وسایل مورد نیاز و هدف از بازی در آن توضیح داده شده است.
 


ثبت دیدگاه


دیدگاه کاربران

اولین کسی باشید که دیدگاهی برای "با من بازی کنید بازی‌هایی برای پرورش خلاقیت والدین" می نویسد
طراحی فروشگاه اینترنتی توسط آلماتک